geneeskunde
 

Over Medini

MEDINI is een jong maar toonaangevend bedrijf op gebied van medische, diergeneeskundige en paramedische producten . Medini bevindt zich in Oostkamp in West-Vlaanderen en beschikt over een ruime toonzaal. Met onze uitgebreide voorraad van meer dan 5000 artikelen richten wij ons uitsluitend op de professionelen in de sector .

Een kleine greep uit ons diergeneeskundig en medisch assortiment:
spuiten, naalden, watten, compressen, hechtmateriaal, pincetten, scharen, naaldvoerders, arterieklemmen, gipsen, spalken, onderzoekstafels, onderzoekslampen, ECG-toestellen, allerlei verbruiksmateriaal en disposables voor wondverzorging en wondhechting. Bovendien beschikken wij over een heel groot aanbod van Welch Allyn en Heine instrumenten zoals otoscopen, oftalmoscopen, voorhoofdslampen, …
Deze medische hulpmiddelen leveren wij hoofdzakelijk aan huisartsen, specialisten zoals dermatologen en pediaters, verpleegkundigen en dierenartsen.

Voor de bouw van deze website hebben wij voor de duidelijkheid een opsplitsing in medisch en diergeneeskundig instrumentarium gemaakt.

Bij interesse, gelieve uw toegang aan te vragen.

INSTRULIFE nv - Legeweg 157i - B 8020 Oostkamp - T +32 (0)50 31 18 76 - F +32 (0)50 31 58 86 - E info@medini.be - Disclaimer
DUO©